Program Bantuan Graduan Mendapatkan Kerja GEMS 2.0

Dah habis belajar tetapi belum dapat kerja lagi? Kalau jawapan anda adalah "Ya", program tajaan Kerajaan Malaysia ini memang khas untuk membantu anda.

Apa yang anda akan dapat dari program GEMS 2.0?

KENALI DIRI ANDA

Siapa diri anda? Selagi anda belum memahami siapa diri anda, kelebihan dan kelemahan anda, anda tidak akan berjaya dalam kehidupan.

RESUME YANG TEPAT DAN HEBAT

Trainer kami yang berpengalaman akan membimbing anda untuk menghasilkan resume yang mampu memenangi hati majikan masa depan anda.

RAHSIA MENJAWAB SOALAN INTERVIEW

Belajar rahsia teknik menjawab soalan interview yang majikan tidak mahu anda tahu.

BERKOMUNIKASI DENGAN BERKESAN

Tingkatkan keberanian untuk bercakap dengan orang dan membuat presentasi yang menarik.

ORANG CARI KERJA, KERJA CARI KAMU

Majikan-majikan suka mengupah pekerja yang telah menjalani latihan dari GEMS, jadi jangan risau lagi, kami akan membawakan syarikat-syarikat untuk menjalankan interview bersama anda serta memberi anda kerja On-The-Spot.

ENJOY, HAVE FUN AND MAKE FRIENDS

Program GEMS 2.0 merangkumi pelbagai aktiviti yang bermanfaat serta menarik dengan konsep "Have Fun While Learning". Anda juga akan berkawan dengan graduan-graduan dari seluruh Malaysia melalui aktiviti berkumpulan.

Saya merupakan peserta GEMS 2.0 kumpulan pertama. Disini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada fasilitator yang memperkenalkan dan memberi peluang menerusi program ini. Latihan yang diberikan banyak membantu saya memantapkan lagi keterampilan, keyakinan diri dan membuka minda saya mengenai peluang kerjaya yang saya boleh ceburi!

SITI FATIHAH MD YUNUS

GRADUAN / UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA
UMUR / 26
NOW / BEKERJA DI HEITECH PADU BERHAD

GEMS 2.0 dari Excel Minds


Isikan borang di bawah, staff kami yang mesra akan menghubungi anda melalui telefon dalam tempoh 3 hari bekerja

Tempah Tempat Saya Sekarang!

Kami mementingkan keperibadian maklumat anda, kamu hanya akan dipanggil mengenai status aplikasi GEMS anda. Kami tidak akan menjual maklumat anda kepada mana-mana pihak. Janji.

Hubungi Kami di 03 - 2106 5431

Program ini banyak membantu saya untuk menjadi individu yang lebih berani dan lain dari yang lain. Modul “English Communication” dan “Business Writing” adalah modul terbaik bagi saya kerana saya gembira mempelajari penggunaan bahasa inggeris yang memudahkan saya untuk berkomunikasi semasa bekerja nanti. Modul “Resume Writing” juga sangat memberi manfaat kepada saya untuk memastikan resume saya menjadi lebih efektif dan menarik untuk majikan. Kini semua modul yang dipelajari berhasil kerana saya sudah bekerja sekarang. Terima kasih Excel Minds & GEMS 2.0.

AHMAD YASIR KHIRI

GRADUAN / UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA
UMUR / 25
SEKARANG / BEKERJA DI AMANAH RAYA BERHAD

Hak Cipta Terpelihara © 2014  Excel Minds Consultancy Sdn. Bhd, Talent Corp Malaysia dan Jabatan Perdana Menteri Malaysia.

Dilaksanakan oleh:

Excel Minds Consultancy Sdn Bhd

W301 West Wing Metropolitan Square, Jalan PJU 8/1 Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya, Selangor.

Telephone : (+603) 7722 2427

Program di bawah naungan:

&

*Sila maklum bahawa penerima biasiswa JPA tidak layak untuk program ini.

Please correct the following errors: